dilluns, 9 d’abril del 2012

MENORCA LES FINALS

S’arribava a l’últim dia de torneig amb dos equips de La Salle (el mini A Masculí i el Mini Femení) classificats per la gran final. Havia de ser un dia apassionant de bàsquet, sobretot per aquells que disputaven una final per primera vegada com a jugadors de bàsquet.



Després d’un bon esmorzar, les nenes agafaven el bus en direcció al pavelló a les 11 del matí. Més tard hi van anar els nens, amb un objectiu clar: animar les noies de la Salle en tot moment, i ajudar-les a guanyar el partit.



Els ànims no començaven gaire bé, ja que 2 lesions molt inoportunes van deixar sense jugar a la Gemma i l’Alba. Tot i això, les noies van sortir molt concentrades, sabent el que es jugaven. Es van posar per davant ràpidament, i no van deixar en cap moment que l’equip rival, el Ferreries, els posés la por al cos.

Al 5è quart els nois del Mini A van haver de marxar a dinar, ja que la seva final era a les 4. Es van perdre la celebració a la pista de les noies, que van acabar guanyant de 14 la gran final. Ja teníem la primera del dia!



La final dels nois va ser molt més complicada. Hi arribaven amb molts lesionats, i el dubte d’un Sergi Estany que havia passat molt mala nit. Des del primer quart, el Valldemia Maristes va agafar una renta de 10 punts, que va mantenir fins a la mitja part. Els de la Salle es veien clarament inferiors, sobretot físicament. Faltava aquell punt d’intensitat que havien tingut, per exemple, en la semifinal davant el Minguella.



La segona part va ser clarament dominada pel Valldemia, que amb un encert estratosfèric i una defensa molt dura, es va acabar imposant per 95-59. Cal destacar que a les acaballes del partit el Xavi va patir una lesió al genoll, que esperem no sigui res! Ànims crack!



Per acabar el torneig, va tenir lloc l’entrega de trofeus i premis, on La Salle Manresa va tenir un paper destacat. Com a millor 5 ideal en categoria femenina, van escollir a la Gemma Soler i la Mar Martí, mentre que en categoria masculina, els afortunats varen ser el Sergi Estany i el Gerard Talarn.



Però el moment que tothom esperava era el de conèixer els 2 millors jugadors del torneig, tant en categoria femenina com masculina. Els MVP’S van viatjar cap a Manresa, ja que el gran torneig realitzat pel Sergi i la Mar els va donar aquest gran premi.



Per últim i com ja es habitual en els tornejos que participen les noies del Mini Femení, es va acabar ballant la Macarena. Nois i noies de la Salle van demostrar unes grans habilitats pel ball, i va ser una forma molt bonica de posar punt i final a l’estada a Ciutadella.



Per acabar, els entrenadors que hem estat a Menorca volem agraïr l’excel·lent comportament de la majoria dels nens i nenes, així com també l’ajuda i suport que hem tingut dels pares.



Bona pasqua a tothom!

1 comentari:

  1. Gran torneig!

    Hem gaudit d'uns dies de molt bon bàsquet i sobretot d'un gran companyerisme entre tots els nens i nenes. Els pares i mares hem pogut compartir amb tots ells moments inoblidables.

    Cal agrair tot l'esforç realitzat pels entrenadors i entrenadores que s'han preocupat en tot moment dels nostres fills/es. Alba G., Alba P., Jordi, Josep i Gerard sou genials.

    També cal fer esment de la tasca que ha realitzat el Jordi Clotet com a delegat impovisat de l'equip femení ha sigut un suport moltgran per les nenes.

    Desitjar a tots els lesionats una ràpida recuperació.

    FELICITATS A TOTS!!!!

    FORÇA SALLE!!!

    Tini i Imma

    ResponElimina