dimecres, 4 d’abril del 2012

La Crónica de Menorca (DIA 1)

PRIMER DIA A CIUTADELLA (MENORCA)

Ahir i com ja es habitual al club, els equips Mini Masculí (l’A i el B), i l’equip Mini Femení A van viatjar cap a Menorca a disputar el Torneig Bàsquet Menut.

El viatge en vaixell se’ns va fer molt llarg, i a alguns de nosaltres ens va costar molt dormir. Per sort, la companyia dels amics i alguns pares ens va fer costat.

L’arribada ha estat vora les 8 del matí al port de Maó, des d’on hem agafat un autocar en direcció a l’hotel, que es troba a Ciutadella.

Un cop hem arribat, hem desfet les maletes i hem pogut jugar una estona abans d’anar a dinar. El menjar era molt bó i molt variat, tot i que no hem menjat molt perquè a la tarda ja teníem els primers partits.

Després de dinar, temps de fer-nos la bossa i agafar l’autocar en direcció al pavelló, ja que els 3 equips teníem partit en la jornada inaugural del torneig.

A les 16.00 hores, era el torn del Mini A Masculí i del Mini B Masculí (al ser pistes transversals hi ha fins a 3 partits a la vegada). La sort ha estat diversa: victòria fàcil del Mini A per 50 punts de diferència davant el Ripoll i derrota clara del Mini B, que jugava contra el Minguella.

Pel que fa al desenvolupament dels dos partits, el Mini A ha sortit adormit, sense mostrar un joc alegre i ràpid. Tot ha canviat a partir del 3r quart, quan a partir d’una molt bona defensa i uns grans contraatacs, l’equip ha superat còmodament el seu rival. El Mini B, com ja hem dit, no ha pogut entrar en cap moment dins el partit. S’ha vist superat des de bon principi, i la duresa dels rivals i la permissivitat arbitral no han ajudat. Esperem millorar en la jornada de demà!

A les 17.30 hores era el torn del Mini A Femení, que debutava contra el C.B Boscos. Ha estat el partit més desigual de la primera jornada, ja que les noies de l’Alba Garcia han tancat el marcador molt aviat. El resultat final ha estat de 8-58. S’ha notat molt la diferència de nivell, així com la bona actitud de les noies de la Salle.

Un cop acabats els tres partits, hem tornat a l’hotel amb l’autocar. Hem desfet les bosses d’esport i hem anat a sopar. Per celebrar l’aniversari del Marc Fontanet, jugador del Mini A masculí, li hem preparat un pastís de postres i seguidament, hem anat a veure el partit de futbol Barça-Milan. Segur que des de Manresa heu sentit com hem celebrat els gols!!!

Demà segon dia del torneig, amb partits al matí pel Mini Masculí B i pel Mini Femení. A la tarda, serà el torn del Mini Masculí A.

1 comentari:

  1. Ara toca seguir lluitant i seguir treballant, sense deixar de banda l'importància de passar-ho bé i que tan nois com noies disfrutin del torneig i del basquet en si.

    ResponElimina