dimarts, 28 de febrer del 2012

Proa St Medir - Salle Bages A (Mini Femení)

Aquesta setmana ens ha tocat jugar en divendres a Barcelona contra el Proa Sant Medir. Sempre ens costa guanyar-les perquè són molt agressives en defensa, però en aquesta ocasió el nostre bon joc en equip i la nostra tècnica individual ha fet que fos un partit una mica més fàcil.
Vam participar en aquest partit: Marta Clotet, Marta Rodriguez, Clara Vidal, Núria Beltran, Sira Beltran, Gemma Soler, Maria Subirana, Clàudia Vila, Mar Martí i la Irina Buxó del mini B .
MAR MARTÍ

3 comentaris:

  1. El partit d'aquest divendres va ser un partit "trampa", perquè, primer que jugavem divendres a la tarda, segon que el Proa Sant Medir és un equip que no ha guanyat cap partit a aquesta fase regualr i no ens podiem confiar. I tercer, que el Proa, és un equip que lluita molt i que no fica les coses fàcils als seus contrincants.

    Maria Subirana.

    ResponElimina
  2. Aquesta setmana nova oportunitat, sobretot per passar-ho bé i treballar davant d'un gran equip! Ànims amb aquesta nova setmana!

    Alba Garcia
    (ben explicat Maria)

    ResponElimina
  3. Aquest partit va ser un partit difícil, ja que no vam jugar gaire bé. Jo crec que estàvem cansades de l'escola i les de la Proa ja estan acustumades en jugar els divendres a la tarda. Però tot i així em guanyat però no estem gaire contentes de la forma de joc d'aquest divendres.
    Aquest dissabte contra l'Almeda, espero que juguem millor.

    Marta Rodriguez

    ResponElimina