dijous, 29 de desembre del 2011

DIA 28 SEU D'URGELL

DIA 28

Jornada molt intensa, amb molts partits pel que fa als equips masculins i nomes un pel mini femení.
La jornada l’ha inaugurat el mini 1 masculí a les 9h del matí enfrontant-se al Cervera. Ha estat un partit dominat en tot moment pels nois de La Salle, desprenent un joc molt ràpid al contraatac i amb bones combinacions en atac estàtic. Al inici del partit el Cervera s’ha avançat en el marcador, sobretot gràcies a la mala defensa dels jugadors sense pilota ( s’han permès molts bàsquets fàcils ). No obstant, i un cop s’ha millorat en aquest aspecte, l’equip lasalià no ha tingut problemes per endur-se el partit. Resultat final: 63 a 47.

Seguidament ha estat el torn del mini 2 que s’ha imposat al C.B Vic per un clar 36 a 62. Igual que els seus companys, els nois del mini 2, han dominat en tot moment al seu rival, un rival inferior molt inferior físicament. Tot i les múltiples pilotes perdudes i les excessives precipitacions en atac, La Salle s’ha endut el partit i s’ha classificat pels quarts de final.

A les 12h jugava de nou el mini 1, que s’ha enfrontat amb el Mataró per concloure la primera fase del torneig. La igualtat entre ambdós conjunts ha estat molt alta, doncs en cap moment hi hagut un clar dominador del partit. La Salle amb el seu alt ritme de joc habitual aconseguia cistelles fàcils i el Mataró ho feia amb un gran joc col•lectiu. Val a dir que els lasalians han jugat el seu pitjor partit del torneig i tot i que han entrat a l’últim minut perdent de 4 punts han acabat emportant-se el partit per un ajustat 54 a 57. Amb aquest resultat el mini 1 ha quedat primer i s’enfrontarà als quarts de final al Paidos Sant Fruitós a les 18 h.

Ja a la tarda, el mini 2 masculí disputava l’últim partit de la primera fase contra l’Argentona. Ha estat un partit amb molts alts i baixos tant per un equip com per l’altre. En el primer parcial l’Argentona, s’ha imposat per un contundent 27-, el qual ha marcat el tot el partit. Ja en el 2on i 3r quart, els nois de La Salle han canviat radicalment l’actitud mostrada en el primer període i han aconseguit desprendre un joc més agressiu i ràpid de manera que han aconseguit retallar les diferencies en el marcador. No obstant l’últim quart ha estat una repetició del primer, així que finalment s’ha imposat el rival per un clar 64 a 36. Amb aquest resultat el mini 2 ha quedat segon del grup i s’enfrontarà a les 19h contra el Molins de Rei.

Ja a les 16h ha estat el torn de les nenes, les quals no havien jugat cap partit durant tot el dia ( durant tot el matí han estat animant als equips masculins ). El rival era el potent Mataró, l’equip més físic de la competició. El partit ha començat força igualat, sobretot gràcies a la poca por i la gran valentia amb que han començat les jugadores de La Salle, superant en moltes ocasions a les seves contrincants. No obstant, a partir del segon quart el Mataró ha imposat un ritme molt alt, amb ràpides transicions ofensives i una defensa a tota pista molt agressiva. A partir d’aquest moment, la por i el poc atreviment de les nostres ha estat present durant tot el matx. Aquests partits són els bons, els que et permeten treure moltes conclusions i veure més detalladament quins són els principals errors de l’equip. Resultat final: 60 a 12.

Entre les 18h i 19h s’han disputat els quarts de final. El mini 1 s’ha imposat clarament al Paidòs Sant Fruitòs amb un resultat final de 65 a 13. Demà s’enfrontarà les semifinals al Molins de Rei que ha guanyat al nostre mini 2 per un clar 93 a 41. Tot i el resultat final, val a dir que els postres nois, han jugat un bon partit amb un rival que era molt superior a nosaltres. Demà jugarà a les 13h contra el Paidòs per intentar quedar en 5è posició.

La jornada l’ha tancat el mini femení que perdut contra el de 18 punts contra el Vilassar de Dalt ( 31 a 49 ). Ha estat el pitjor partit de les noies ja que aquest era un rival del mateix nivell i l’equip no ha competit fins a l’últim quart. La poca decisió, les pilotes perdudes i el mal balanç defensiu han estat la claus del mal joc. Al final però, hi hagut un canvi d’actitud i l’equip ha aconseguit imposar-se en l’últim parcial. Esperem que demà, millorem aquest aspectes per tal d’acabar el torneig amb un bon regust de boca. Demà juguen a les 15 h i a les 19h.

A la nit competicions de two-ball, tirs lliures i habilitats: TENIM VARIA REPRESENTACIÓ LASALIANA A LA FINAL. La final es jugaran divendres.