dijous, 21 d’abril del 2011

Menorca DIA 3!

Avui hem estat tot el dia de torneig. Els nens s’han llevat ben d’hora per jugar contra el Ciutadella i han guanyat (69-52). La Salle ha dominat tot el partit, però no s’ha acabat de decidir fins a l’últim quart.
Després ha estat el torn de les nenes, que han jugat contra el Jovent d’Alaior i han perdut 67-39. La Salle ha començat molt bé, sobretot en atac, però el ritme de l’Alaior ha acabat de decidir el partit i La Salle no ha aconseguit remuntar.
A la tarda, els nens de La Salle han guanyat el Vic (73-91). Era el partit per decidir el primer lloc de grup i els jugadors de La Salle han sortit molt bé. El Vic ha reaccionat, però no s’ha posat mai per davant en el marcador. Uns dos últims quarts molt bons de la Salle han fet que guanyessin i demà al matí juguen la semifinal contra el Ciutadella.
Les nenes han jugat contra el Minguella i han tornat a perdre (50-65). La Salle ha lluitat fins al final contra un equip de nivell A2 i ha tingut opcions fins al cinquè quart, però el Minguella s’ha acabat d’escapar els dos últims quarts. Demà les nenes tornen a jugar contra el Boscos i si guanyen encara tenen opcions de passar a semifinals.
Volem destacar el bon comportament de tots els nens i nenes i el bon ambient del grup.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada