dimarts, 29 de maig del 2012

UBSA - SALLE MANRESA (MINI MASCULÍ)

Derrota del mina a la pista del lider el UBSA SANT ADRIA, ON LA SALLE,domes es va poder desplacar am 8 jugadors,per lesions i malalties. Un altre temporada que s’acava,on hi han hagut,moments d’alegria i de tritors,victories i derrotes,jo espero que us quedeu am lo positiu,i apendre de lo negatiu,perque no es torni a produir,domes espero que d’aquesta temporada algu us hagi pogut ensenyar MOLTES GRACIES A TOTS,I DONALSI LES GRACIES A TOTS ELS PARES. P.D GRACIES A TOTS ELS ENTRENEDORS D’EQUPIS D’ESCOLA TANT MASCULINS COM FEMENINS,CREC QUUE HEU FET BONA FEINA FORÇA SALLE TXIKI

5 comentaris:

  1. Ha estat un bon any, on segur, tots en guardarem un bon record. I ara... a preparar-se per la cloenda!

    Alba GArcia

    ResponElimina
  2. Bona temporada tot i les irregularitats, pero em quedu am allo positiu que han sigut tots els moments compartits amb tots vosaltres!Sempre disfrutan dels basquet!

    Força salle!!

    Jordi P

    ResponElimina
  3. Aquesta ha estat una gran temporada malgrat totes les baixes al final. Hem fet un gran paper als torneigs de La Seu d'Urgell i Menorca, i malgrat la nostra classificació en la lliga, més aviat dolenta, podríem haver quedat dels primers, hem fet un gran treball.

    VISCA LA SALLE!!! Carles Clotet

    ResponElimina
  4. Aquesta temporada ha estat molt divertida. Vem quedar segons al torneig de Menorca, malgrat haver tingut moltes baixes ens ho vem passar molt bé. Tambe varem disputar el torneig de la Seu d'Urgell. M'ho he pasat molt bé amb tots els meus companys.

    Miquel Puell. Som els MILLORS !!!!!!!

    ResponElimina
  5. Aquesta temporada hem treballat de valent pero ha estat molt divertida.
    Tot i les lesions ens n'hem sortit i el "bon rollo" entre nosaltres ens ha ajudat a tirar endavant.

    Esperem que la nova temporada i nova categoria sigui encara millor

    Roger Sanahuja

    ResponElimina