dimecres, 18 d’abril del 2012

CORNELLÀ - SALLE BAGES A (MINI FEMENÍ)

Aquest dissabte van venir a jugar amb nosaltres l'Estel i la Núria de la Joviat i per cert van jugar molt i molt bé. Va ser un partit molt intens, en un principi anavem molt igualats, peró al final ens van agafar avantatge.
Va ser un rival molt complicat per el seu fisic, cosa que va influir molt en els rebots, especialment a destacar la jugadora que tenen la Paula que esta a la selecció catalana. Tot i així el final de la primera part la Salle guanyava..
Pel que fa al joc nosaltres vem jugar molt bé peró degut a la manca d'alçada el Cornella va ser superior., Sinó hagues estat per la diferència d'alçada, el partit el podiem haver guanyat.Va ser un partit molt emocionant.
Ha destacar que el partit el vem començar quasibé mitja hora més tard i entre part i part deixava passar molt de temps. Hi també es la primera vegada que ens hem trobat que l'arbit no deixava que desde la banqueta poguessim animar a les jugadores, tant per nosaltres com per l'equip contrari. Tot i així l'arbit va pitar força bé.

Gemma Soler.

1 comentari:

  1. Va ser un partit complicat tot i que ja ens ho esperàvem del super Cornellà.
    El marcador que vam quedar no és el que vam demostrar a la pista, el Cornellà gràcies a la seva alçada podia tirar 10 cops fins que la ficaven i així cada cop.
    Aquesta setmana contra el Mataró, esperem fer un bon partit!

    Marta R.

    ResponElimina