diumenge, 19 de febrer del 2012

Salle Bages - Roser (Mini Femení A)

El dia 18 de febrer, hem jugat contra el Roser, el Roser és un equip molt fort i lluitador que ha lluitat fins al final, però nosaltres no els hi hem ficat les coses fàcils i hem guanyatt! Ha sigut un partit bastant igualat fins al final.
En aquest partit hi erem: la Nuria, la Sira, la Marta Clotet, la Clara, la Maria, la Gemma, la Mar, l'Aina (que ens ha vingut a ajudar ja que la Clàudia no hi era) i jo, la Marta Rodriguez.
Un partit més guanyat, espero que seguim així.
VA SALLEE!

Marta Rodriguez

5 comentaris:

  1. Va ser un partit molt emocionant i una mica dificil pero al final vam guanyar , segiu així!!!!!

    ResponElimina
  2. El partit d'aquest dissabte va ser un partit una mica difícil.Les nenes del Roser defensaven molt fort,eren molt dures i feien bastantes faltes.La majoria dels punts que vam fer eren en estàtic, és a dir que no vam fer gaires punts de contraatac.Estem molt contentes perquè hem guanyat 4 partits!!! Divendres fortes contra el Proa, a veure si conseguim la 5a victòria.
    FORÇA SALLE!!!!

    Maria Subirana.

    ResponElimina
  3. Sant tornem-hi amb les grogues de Sant Medir! A treballar fort que ja sabem que aquests partits sempre són durs i difícils! A seguir!

    Alba Garcia

    ResponElimina
  4. És un dels partits que hem patit més, ens faltava la Clàudia, però l' Aina Puigdellívol,ho ha fet tant bé que no s' ha notat l' absència, moltes de vosaltres amb el grip, però tot i així ho heu fet estupendament i heu tirat el partit endavant. Som-hi XURRIS !!! Ara toca el divendres el Proa, espero que la grip hagi desaparegut de La Salle......

    Jordi Subirana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Felicitats a la Salle, sou un equip exemplar a seguir. S'ha de reconèixer que aquestes nenes només els falta una mica de físic, ja que per la resta en atac, defensa, en joc .., són imperables... Pel que hem anat seguint veiem que no ni teniu ha cap a la preselecció¿¿?? Perqué de nivell en teniu i força!!!!! Felicitats de nou!!

      As Rojo.

      Elimina