dilluns, 6 de febrer del 2012

CB Santpedor - Salle Manresa (Premini masculí)

El dissabte l’equip va començar amb força i empenta i observant el rival, un Santpedor que ja coneixiem de la primera lligueta, semblava que guanyariem, però a partir del parcial en contra del 4rt quart (11-0) el joc va començar a baixar de nivell fins que vem perdre també el 6è (12-0) i 8è (12-2) quarts i no vem aconseguir remuntar el partit.

L’equip va començar a fer unes jugades molt maques i jugàvem coordinats fins el 3er quart on guanyavem (14-19), però a partir del 4rt temps, l’equip es va començar a dispersar i ens costava coordinar-nos sumant-se les faltes que van xiular, algunes expulsions i el cansament d’alguns jugadors. Les faltes potser tambe van condicionar una baixada d'intensitat defensiva, que va condemar l'equip a la derrota (57-29). Es va percebre falta de nervi a l'hora d'anar a buscar els rebots defensius, que tots anaven a parar a les mans del rival i també per lluitar per les pilotes. Recordem però que el Santpedor va quedar segon en la primera lligueta, pel que és un equip molt potent i ara invicte, i el felicitem per la victòria.
Esperem la reacció del nostre equip a la propera jornada.