dilluns, 23 de gener del 2012

Vilassar de Dalt - Salle Bages A (Mini femení)

Aquest dissabte dia 22, vam jugar contra Vilassar de Dalt; aquesta temporada encara no hi havíem jugat mai. Vam saber córrer bé el contraatac i no tant jugar en estàtic. En defensa posàvem moltes mans i ens xiulaven faltes. Després ens vam saber controlar.
En general vam fer un bon partit, i això ens va permetre guanyar-lo (37-78). Hi érem totes: la Maria, la Gemma, la Marta C, la Clara, la Marta R, la Mar, la Clàudia, la Núria i jo.
Sira Beltran

4 comentaris:

  1. Si, Sira tens raó, vam jugar molt bé i per això vam tenir la victòria!!

    Maria

    ResponElimina
  2. Aquesta setmana a treballar fort que ens visita el Cornellà i tindrem feina!! Ben fet Maria, així m'agrada, que comenteu!!

    Alba Garcia

    ResponElimina
  3. Felicitats a totes les jugadores i a les entrenadores, perquè ens van fer gaudir d' un molt bon partit de bàsquet!! Al primer quart pensàvem que seria un partit renyit, però la forta defensa de La Salle i la concentració a totes les parts, varen fer que tinguéssim al final aquest resultat. Tal com diu l' Alba, el dissabte tenim un " Coco ", el Cornellà, però si sortim a tope, i concentrades i ens ho creiem podem guanyar !! Som-hi XURRIS !!

    Jordi Subirana

    ResponElimina
  4. Felicitats noies! Continueu treballant i els bons resultats aniran arribant.
    Aquesta setmana heu descansat, cal aprofitar-ho per afrontar el proper partit amb encara més forces.
    ENDAVANT SALLE!!!

    ResponElimina