dimecres, 1 de juny del 2011

Salle Manresa A - Bàsquet SAMA (Mini Masculí)

Victoria del mini a a la pista del sama per 20 punts de diferencia,els nois de la salle varen fer un bon partit i a partir del 2 quart bvan pasar a dominar el partit,fins a conseguir aquets 20 punts de diferencia.

EM ACAVAT UN ALTRE TEMPORADA,I ESPERU QUE HAGUEU APRES ALGUNA COSA D’AQUESTA,DONAR LES GRACIES AL JORDI,PER LA SEVA FEINA,A LA PREDISPUCICIO,DELS PARES I MARES,I AL TREBALL DE TOTS ELS JUGADORS,I ALS JUGADORS DEL MINI B I MINI 1 QUE ENS HAN AJUDAT.

GRACIES A TOTS.

FORÇA SALLE

11 comentaris:

  1. En aquesta temporada crec que hem jugat força bé però hi han agut uns defectes que ens han fet fallar. Ens hem esforçat a fer bé les coses, a competir i ens hem divertit jugant.

    subi

    ResponElimina
  2. Aquesta temporada ha anat força bé, però com sempre i no ho hauriem de fer els típics errors.
    Tot i així hem sortit a competir i a divertir-nos als partits.
    En general crec que a l'equip ha fet una bona evolució tant d'equip com de tècnica.
    Personalment estic molts satisfet del meu treball,el dels meus companys i també de l'entrenador.


    Pau

    ResponElimina
  3. Ha sigut un principi de temporada bastant dolent, però després del torneig a Menorca ho hem fet tot molt millor. Encara que hi hagi hagut partits dolents, hem acabat la temporada molt bé.
    Eugeni

    ResponElimina
  4. Hem anat milloran però fem molts errors.
    Oscar Fuentes

    ResponElimina
  5. Durant el principi vam començar bastant malament però a la segona volta vam guanyar més partits per exemple el basquet ribes, hem acabat la temporada millor de que la vem començar.

    ResponElimina
  6. Durant el principi vam començar bastant malament però a la segona volta vam guanyar més partits per exemple el basquet ribes, hem acabat la temporada millor de que la vem començar.
    enric (el comentari sense nom soc jo)

    ResponElimina
  7. Ha sigut una temporada molt complicada ja que mai ens havien entrenat tant fort, i gracies aixó hem millorat molt.
    Oscar caro

    ResponElimina
  8. Durant la temporada, hem treballat intensament, pero fem errades. Els partits han sigut dif'icils, i sempre tenim "el quart tonto" que ens fa perdre el ritme del partit. Esperem que la nova temporada no ens passi més.

    Oriol Torreguitart

    ResponElimina
  9. Gracies nois per la meva primera temporada a la salle gracies a vosaltres he pogut integrar-me com si res al equip i gracies també entrenadors (Txiqui i Jordi)per els vostres consells jo crec que poc a poc hem anat millorant i per aixo els ultims partits de temporada han anat molt mes bé que els primers!! ens veiem la temporada que vé...;) Nico

    ResponElimina
  10. Gracies a tots (Txiqui, jugadors i pares) per fer d' aquesta una gran temporada.
    Confio en que heu après moltes coses que us seran útils a partir d' ara.
    M' ha agradat molt formar part d' aquest equip.
    Ara toca disfrutar de l' estiu!
    FORÇA SALLE!
    Jordi

    ResponElimina
  11. no ha estat un mal any,encara que sempre podem fer molt mes,el que val es si heu acavat millor del que vareu comencar i aquets any,espero que us hagi servit dalguna cosa,ihageu disfrutat tant dins com fora la pista,gracies jugadors,jordi,pares ,mares,acompayants,i a tots el qui ens heu donat un cop de ma,
    bones vacances i força salle. txiki

    ResponElimina