divendres, 22 d’abril de 2011

Un Record..Gran torneig a Menorca dels nostres minis masculins i femenins.

Felicitats a tots els dos equips pel bon paper esportiu i de comportament que han tingut durant aquests dies.

5 comentaris:

 1. Salle Manresa... OE!
  Salle Manresa... OE, OE, OE!

  Gràcies als nens, les nenes, els pares i tota la tropa per aquests dies. És ben bé que tant si perd com si guanya... Salle Manresa és una canya!

  Anna i Carla

  ResponElimina
 2. Gràcies a vosaltres, des de l'afonia només dir que la bona gent de la Salle sempre dona la cara, fins i tot en Xiqui, que li fan defensa il.legal tot el partit, no s'excusa. Molt maca la foto sembleu angelets.
  Força Salle.

  Richi, Minirichi, Anna i Richigros.

  ResponElimina
 3. domes donar les gracies a tots ,pares ,mares ,jugadors/res,entrenedors/res,pel vostre treball,comportament,i sobretot per la bona imatge que em deigat,força salle
  txiki

  ResponElimina
 4. MOLTES GRACIES A TOTES LES ENTRENADORES I ENTRENADORS I TOTA LA GENT DE LA SALLE !!!
  ESPEREM QUE L´ANY QUE VE PODEM REPETIR EN UN ALTRE LLOC .

  XAVIER, MEL I CARLES

  PD:MOLTES GRACIES AL RICHI PER LES SEVES CRONIQUES I NO DEIXIS LA MEDICACIÓ ...

  ResponElimina
 5. La medicació dels nervis l'he hagut d'augmentar a una pastilleta cada 8 hores, els partits de les nenes gairebé acaben amb mi i com que no podia picar a la dona, vaig voler picar a la "Tieta" però tampoc es deixava, em faltaves tú Xevi per "cascar" algú, i en la final dels nens, ni t'ho explico una mica més i els hi "fotu" als del Boscos les trompetes per allà on no sona, això de la bona imatge serà per en Txiki, però jo els hauria tancat a tots a "Lledoners" provisionalment una temporadeta, quins nervis (tot i la medicació), i quina tensió massa per a mi, Salut ( pastilla va i pastilla ve) i força Salle.
  Richi.

  ResponElimina