divendres, 22 d’abril del 2011

Menorca Dia 4.. Fase Final

Avui ha estat un dia molt intens perquè hem tingut partits al matí i a la tarda.
Al matí les nenes han jugat contra el Boscos per passar a semifinals. El partit ha estat molt igualat i hem començat l’últim quart empatades a 38. Al final, la Salle s’ha imposat a l’últim quart i ha guanyat 55-51.
Després els nens han jugat la semifinal contra el Ciutadella. La Salle ha començat guanyant bé i ha dominat gairebé tot el partit, però al final hem hagut de patir i el Ciutadella ha empatat. A falta de pocs segons per al final, La Salle ha desempatat amb un triple i s’ha guanyat un lloc a la final.
Les nenes han jugat la semifinal contra el Jovent d’Alaior, que ha estat el guanyador del torneig. Les nenes de La Salle estaven cansades del partit contra el Boscos i no han pogut seguir el ritme del Jovent. La Salle ha perdut i finalment ha quedat en quarta posició.
A la tarda els nens han jugat la final contra el Boscos i han acabat perdent 66-69. Els de La Salle han començat molt bé amb un parcial de 10-0 i han dominat tot el partit, però el Boscos ha aconseguit remuntar en els dos últims quarts i s’ha posat per davant. Els nens de La Salle han fet molt bon paper i han quedat segons.
Volem felicitar tots els nens i nenes pel seu comportament durant aquests dies i per haver fet pinya en tot moment. Demà ens espera tot el dia al vaixell i ja tornarem a ser a Manresa.

1 comentari:

  1. felicitats pel vostre treball,durant aquets dies,us felicitu,a tots arrivar a la final un premi ,no cada dia en jugues una,i a mes am un pavello ple,teniu que estar contens i gracies al suport del pares i de l'equip femeni

    ResponElimina